Rengeteg luxus bőrápolási márka van a piacon épp ezért gyakran nehéz megtalálni a jó ár-érték arányú termékeket, krémeket.

Ha a fontos a bőröd és valami igazán hatásosat keresel, amit hosszútávon megéri használni akkor neked a QMSMediCosmetics-re van szükséged!

A márkát 1986-ban Dr. Erich Schulte alapította, és bár nem feltétlenül ismert, mégis az igényes fogyasztók között nagy sikerrel fogy terméke rengeteg országban.

A gyűjteményben 21 termék található, valamint világszerte több mint 600 helyszínen rendelkezésre álló spa és kozmetikai kezelések.

A traumatológiai egyik doktora, Dr. Schulte felfedezte, hogy a kollagén újratermelődése javíthatja a bőr rugalmasságát és megjelenését.

Ez az innováció és ezek a kollagén-erősítő tulajdonságok teszik a QMS Medicosmetics-et piacvezetővé a mai termékekkel szemben.

“Nem akarjuk elpusztítani a bőr felületét a tűkkel amik lyukat okoz a bőrön” – mondta Dr. Schulte a londoni Knightsbridge gyógyfürdőben tartott találkozón.

A szépségápolás megváltoztathatja a bőrt, de ezek a termékek nem változtatják meg a minőségét. Kifejlesztettem egy 21 termékgazdálkodásos rendszert álmodott meg Dr. Schulte, valamint olyan egyedi kezeléseket, amelyek javítják a kollagén szintjét és növelik a bőr nedvességmegtartó képességét.”

A klasszikus készlet (a három termék arcápoló kollekciója) volt az első a sorozatban és az egyik legnépszerűbb márkája lett az öregedési folyamat visszafordításában. Egyéb díjnyertes termékek közé tartozik a Sport Active Cream, amely hidratáló SPF-fel, Intravital Plus-szal és vitamin kiegészítéssel rendelkezik, amely segít megvédeni a bőr belső szerkezetét.

2018-11-06T15:36:43+02:00

Arctorna

Az arctorna visszaadja az arcizmok eredeti méretét és erejét, ettől a bőr megújul és kisimul, magabiztos és esztétikus kinézetet biztosítva.