Gyerekkorom meghatározója volt,

hogy nagyszüleim, családom gyógyszerek, pótló anyagok nélkül, a természet kínálta bőséges lehetőségeket alkalmazta, legyen az egy növényi kivonat, virág, levél, vagy rügy.

Ez segített hozzá, hogy minden embert holisztikusan szemléljek. 

Alapvető számomra, és küldetésemnek érzem, hogy minden Hölgy visszatérjen saját belső harmóniájához, egyedi szépségéhez, mely kiteljesedése által szebbé válik a környezete, világa is! 

Ebben tudok segíteni Neked is, hogy még szebbé válj testileg, lelkileg, és szellemileg is!

Ehhez eszközként hiteles, jótékony, minőségi, természetes alapanyagokat használok, melyekért nagyon hálás lesz a te bőröd is. 

Amikor megbízható, minőségi, bizonyítottan természetes natúrkozmetikai termékcsaládot kerestem jutott eszembe Illés Virág. Az ő munkásságát, küldetését évek óta követem. Az általa forgalmazott oOlution, 100%-ban természetes natúrkozmetikai termékcsaládba azonnal beleszerettem! 

Egyedülállóan gazdag aktív bio összetevőkben, miáltal minden bőr azt építi be pontosan, amire aktuálisan szüksége van! Így képes egyensúlyba kerülni és megőrzni természetes szépségét.  

Több, mint 100 növényi természetes kivonat szerepel

a széles palettán, miközben akár 60, 70 aktív növényi összetevőt is képez egy-egy termékben, felesleges töltőanyagok nélkül! 

Az oOlution kozmetikunok látványos eredménye felülmúlta minden várakozásomat! Mintha csak vissza találtam volna fiatalabb korom természetes világába!

Nagyszerűsége a maga egyszerűségében rejlik: a természetes illatanyagok, hidegen sajtolt növényi olajok, antioxidánsok, nyugtatók, hidratálók, az éppen aktuális állapotú bőrre gyógyírként szolgálnak, egyensúlyba helyezik! 

Mivel együtt érzek az ő természetesség iránti üzenetével, mert én is úgy élek, nagy öröm volt találkozni a tömény, tiszta hatóanyagokkal ellátott kozmetikumokkal. 

oOlution natúr termékcsalád, Lifting masszázs

Tudatosan élő, gondolkodó hölgyeknek

Hogy minél szélesebb spektrumú figyelemben részesülj, kialakítottunk egy lifting masszázsra épülő anti-aging kezelési sorozatot, amelyben benne foglaltatik az arctorna is, natúr Zao smink családdal együtt. 

Leírom ide nektek Virág kedves ajánlóját is, melyet nagyon köszönök neki! 🙂 

Andreát már jóval a balesete után ismertem meg. Kozmetikusként dolgozott, és egyre erősebb hívást érzett a 100% természetes megoldások iránt. 

Mivel számomra fontos, hogy az általam kínált termékek vegyszerektől mentesek legyenek és a legmagasabb minőségű tiszta bio növényi hatóanyagokat tartalmazzák, kizárólag ezek közül válogatom a legkülönlegesebb, legtöbb hatóanyagot tartalmazó kozmetikumokat, melyek semmivel sem összehasonlíthatók a piacon.

A kínálatunkban szereplő francia oOlution (megoldás) márka csak tiszta, bio forrású, növényi hatóanyagokat tartalmaz, termékenként 65-70 félét, ami többszöröse a piacon megtalálható márkák hatóanyag mennyiségének. 

Sőt, egyetlen felesleges, töltelék anyag sincs bennük, azaz 100% hatóanyag kozmetikumok, amiből a bőr mint egy jól felszerelt éléskamrából, hozzájut nap mint a nap a működéséhez, gyógyulásához, megújulásához, regenerálódásához szükséges hatóanyagokhoz. 

Ez az az egyedülálló tulajdonság, ami miatt aki egyszer kipróbálja nagyon rövid idő alatt megtapasztalja mennyire más, mint amivel eddig csak találkozott, mert ez a hatóanyag mennyiség tényleg hat és megszépíti a bőrt. 

Akik pedig megtapasztalják az élmény, azok gyakran felteszik a kérdést: 

Jó, jó, hogy kényeztethetem magam az oOlution krémekkel, de így már hogy menjek kozmetikushoz?  

Ezért örültem Andrea megkeresésének, mert így az ő professzionális kezelése és szaktudása segítségével már a kozmetikájában is mindenki elérheti ezt a tiszta hatóanyagokban egyedülálló termékcsaládot. 

Persze a kezelését is leteszteltem, ahogy minden amit csak kínálok, magamon próbálom először, mert csak így tudok hitelesen segíteni, tanácsot adni a vásárlóimnak. És a legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor megtapasztaltam, hogy Andinak olyan keze van, ami nagyon ritka a kozmetikusok között.  

Azonnal  elkezdünk együtt gondolkodni, hogy tudnánk egy csodás anti-ageing kezelést kidolgozni az én egyedi kozmetikumaimmal és az ő egyedi kezelésmódjával, ami azonnal, szemmel láthatóan emelte meg az arcbőrömet. 

Így kezdődött a mi közös történetünk és én szívből ajánlom, hogy látogass el a kozmetikájába és próbáld ki ezt a különleges arcszépítő szeánszt és garantálom, hogy semmivel sem összehasonlítható élményben lesz részed!  

Szeretettel,

Virág

Arcápolás másként.

Istennői pillanatok: “ If you look good, you feel good!”

by Andrea Lehoczky

Ajánld ismerőseidnek, barátaidnak megosztással!