Különleges értékek

A nevem Lehoczky Andrea színész, szépészeti tanácsadó, arctorna tréner, kozmetikus, két kisgyermek boldog édesanyja, egy kiteljesedő nő, feleség.

Mivel már nagyon fiatalon a boldog belső és külső én szépségét kerestem majd sok tanulás és tapasztalás után eljutottam életem azon szakaszába, amikor már konkrétan cselekedtem is ezek megtalálásának érdekében.

Tudod mi volt a nagy áttörés?

Beengedtem magamhoz a csodát, az igazságot! Ma már így merek és tudok létezni, pedig sok időt töltöttem úgy, hogy az egóm azt mondta: lehetetlen.

Legfőbb énem mindig álmodta a fényt az alagút végén, ám ehhez hosszú utat jártam be. Korán elvesztettem egyik alappilléremet az életemben, nagy adag önbizalomhiányt és elértéktelenedést halmoztam fel raktáramban.

Bár mindig szerencsésnek éreztem magamat, fejlődési szakaszaimban sokszor takarodót fújtam magamnak, nem mertem beengedni az Igazságot.

Egészségügyi problémák, pénz hiánya, balesetek, örökös fáradtság, önszeretet hiánya és számos gátat építettem magam köré, hogy megvédejem magamat a lehetőségektől. Pedig a valóság félénken be-bekopogtatott, de olyankor félénken kilöktem a hozott mintákhoz alkalmazkodva. Igazságérzetem legbelül a szépet és jót látta, és éreztem ennél sokkal többre vagyok méltó. Neked is ismerős?

Szépérzékem végigvezetett társaim lelkén, láttam mások félelmeit, vágyaikat, a bennük lakozó jót. A feltétel nélküli szeretetet. Mindenkinek segíteni kívántam.

Aztán rájöttem először magamhoz érkezem meg, aztán tudok másoknak is adni.

Elkezdtem azon nővé válni, aki lenni akartam. Sok önismereti és tanulási folyamaton mentem keresztül, hatalmas válságokkal, melyeknek minden állomása a valódi énem elérését célozta. Elkezdtem nyitni a közösségek felé, látom és támogatom a Nőt a Férfit szépségükben, saját sikerükben, a bőségben, a boldogságban, ami bárki számára elérhető.

Mivel gyermekkorom óta építem a lényem egészséges tudatát, a szépség, a fittség, a lélek természetes jellemét, most csokorba kötve ezeket nyújtom azon nőknek és férfiaknak, akik kihívást éreznek a testi-lelki egyensúlyhoz történő visszatérésükhöz.

“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek; just doing nothing and having those still moments is what really rejuvenates the body…”
FRIEDA FRIEDSON, MASSEUSE
0%
Különleges ajánlat

Ha “leho foglalás” tárgy mezővel írsz nekem kapsz 25% kedvezményt!

Időpontot foglalok